ADÓTANÁCSADÁS

Túl elfoglalt a könyvelőd?
Tele vagy kérdésekkel és nincs, aki válaszoljon?
Vannak olyan kérdéseid, amiket “ciki” a saját könyvelődnek feltenni?

Hoppá!
Lehet, hogy még nincs is könyvelőd?
Lehet, hogy még csak most készülsz vállalkozást alapítani és nem tudod, hogy kihez fordulj? Biztos tele  vagy kérdésekkel!
Hol kezdd? Melyik hivatal az illetékes? Mi az a TEÁOR szám? Melyik kell neked? Mit számolhatsz el? Milyen adózási formát válassz?

Ezeket a kérdéseket én boldogan megválaszolom neked 🙂

Ne félj, ehhez nem kell átutaznod a városon (országon); előre egyeztetett időpontban, a számítógéped elől, otthonod, vagy irodád kényelméből bombázhatsz a kérdéseiddel. A személyre/cégre szabott konzultációt Viber-en kapod 🙂

Mire jó a Viber konzultáció?
A beszélgetés célja, hogy a fejedben lévő kérdőjeleket pontos, érthető, aktuális válaszokká változtassuk. Az összes elhangzó információ megfelel a hatályos jogszabályoknak, nem kapsz elavult tájékoztatást, nem lesznek benne “okosba” jellegű tippek és nem fogok hozzád könyvelő-szakzsargonban beszélni. Olyan nyelven fogalmazok, hogy azt egy laikus is könnyen megértse.

Miért Viber és miért nem Skype?
Haladunk a korral. A Viber már nem csak telefonon, hanem tableten, laptopon és asztali számítógépen is megbízhatóbban használható, mint a Skype szolgáltatása. Nem kell hozzá külön regisztráció, elég a telefonszám.

Hogy hozhatnám ki a maximumot a konzultációból?
Ha gyorsabban akarsz haladni, kevesebbet fizetni és rengeteg kérdésre választ kapni, akkor küldd el a kérdéseidet még a konzultáció előtt e-mailben, így mire bekapcsolod a Viber-t, én már kész válaszokkal várlak.
A konzultáció során nyugodtan jegyzetelj, vagy akár rögzítsd az egészet, hogy később vissza tudd nézni! Sok lesz az infó, nem árt az ismétlés 🙂

Colombo-k, figyelem! Igen, lehet “csak még egy kérdésed”, sőt több is! Tudom, hogy sok minden utólag jut eszébe az embernek, így a konzultáció után egy oldalnyi kérdést még elküldhetsz e-mailben és 24 órán belül megválaszolom.

Milyen hosszú a konzultáció?
Amennyire szükséged van!
Ha kevés kérdésed van, akkor fél óra is elég lehet.
Ha tonnányi, akkor egy egész órán keresztül csak veled foglalkozom!

Mennyibe kerül a tanácsadás?
Fél órányi masszív kérdésmegválaszolás ára 8.500.-Ft.
Ha egy óráig “bérelnéd” a szaktudásomat, akkor 15.000.-Ft-ot fogok kérni.

Mi fog történni a megrendelés után?

  1. Kapsz egy e-mailt, a számlaszámmal, ahova a tanácsadás díját befizeted. Neked kell előre eldönteni, hogy mennyi időre lesz szükséged, de ne aggódj, mert ha elszámoltad magad, utólag is kifizetheted az extra beszélgetés díját.
  2. Ahogy beérkezett a pénz a bankszámlámra, e-mailben illetve telefonon időpontot egyeztetek veled. Kérlek ezért, hogy pontosan add meg az adataidat, mert ezeken az elérhetőségeken foglak téged keresni!
  3. “Rendelési idő”: Hétköznap 9-11 és 13-16 óra között.
    De tudom, hogy sok kezdő vállalkozó főállásban is dolgozik, vagy gyerekek mellől, akiket csak esténként tud “lepasszolni” a párjának vagy szüleinek, így egyedi esetekben 18 óra után is tudok időpontot adni.

Meghallgathatja a konzultációt az üzlettársam is?
Igen, sőt, IGEN! Ha másokkal együtt vállalkozol, vagy van olyan ismerősöd, családtagod aki ebben a “jobb kezed”, akkor nyugodtan ültesd le őt is a gép elé, hiszen “több szem többet lát” – több fül többet hall!. Lehet, hogy menet közben neki is lesznek kérdései – olyanok, amik neked eszedbe sem jutottak volna!

A Viber konzultációval nincs mit vesztened, itt biztos, hogy nyerni fogsz!

Töltsd ki az űrlapot és bombázz a kérdéseiddel!


email*
név*
telefonszám*
számlázási név*
számlázási cím*
időtartam*

Apróbetű:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az erika.konyveles@gmail.com e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Ökrös Erika egyéni vállalkozóval kötöd  (2230 Gyömrő, Határ u. 19. , adószám: 69811078-1-33)

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 nap.