Egyéni vállalkozás alapítása

Ha nem megy egyedül, akkor segítünk!

Csupán egy ügyfélkapura van szükséged, amit bármelyik Okmányirodában, Kormányhivatalban, NAV ügyfélszolgálaton beszerezhetsz, ha van egy működő e-mail címed. Ha nincs, akkor abban is tudunk segíteni.

Egyéni vállalkozás alapítása segítségünkkel:

1. Első lépésben időpontot egyeztetünk

2. Viberen megbeszéljük, hogy mik a terveid, mik lesznek a költségeid, milyen tevékenységet választasz, milyen jogviszonyban dolgozol majd a vállalkozásodban

3. Megtervezzük az adódat, kiválasztjuk, hogy melyik adózást válaszd:
– általános, személyi jövedelemadó szerint
– kisadózás (KATA)
– átalányadózás

4. Ha mindent átbeszéltünk, akkor kitöltjük közösen a nyomtatványt, és beküldjük az ügyfélkapudon keresztül  (Veled együtt!)

5. Amint értesítést kapsz (ez jó esetben 10 percen belül megtörténik) máris üdvözlünk a válallkozók táborában.

6. Ennek alkalmával elkészítjük az összes hivatalos bejelentő lapot, amit be kell küldened a NAV, Önkormányzat felé (a kötelező kamarai regisztrációt is megtesszük)

7. Megbeszéljük az adminisztrációt: számlázás, nyilvántartás, bevallások

Ha szükséged van könyvelőre, akkor arra ajánlatot adunk távkönyvelésre, ha helyben személyesen választanál könyvelőt, akkor teszteljük, értékeljük ajánlataikat, hogy a legjobbat találd meg!

Szolgáltatásunkkal gyorsan, és biztonságosan válhatsz vállalkozóvá, már a vállalkozásod megkezdése előtt pontosan tudni fogod, hogy milyen kötelező adókat kell fizetned, mire figyelj, hogy minden szabályt betarts, és nyugodtan aludj, ha a NAV-tól kapsz levelet.

A szolgáltatás ára: 15.000.-Ft

Ez csupán egy egyszeri költség, befektetés a cégedbe,

hogy jó döntésekkel ettől sokkal több adót spórolj!

Vállalkozó leszel? Akkor jelentkezz itt, hogy biztosan segíthessünk!

 

email*
név*
telefonszám*
számlázási név*
számlázási cím*

Apróbetű:Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted az erika.konyveles@gmail.com  e-mail címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Ökrös Erika egyéni vállalkozóval kötöd  (2230 Gyömrő, Határ u. 19. , adószám: 69811078-1-33) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat. A fizetési határidő 3 nap.