Adótanácsadás

Kérdezz! Felelek mindenre!

Amikor az ember vállalkozásba kezd, kérdések milliói zsongnak a fejében.

Hogy fogom kitermelni a járulékokat?
Hogyan fizethetném a lehető legkevesebb adót?
Mi legális és mi nem?
Egyáltalán: hol kezdjem ezt az egészet?

Először abban bízik az ember, hogy ezek csak a kezdeti nehézségek és idővel csökken a kérdőjelek száma. Csak az elején legyek túl, utána már gyerekjáték lesz!

De nem.
A kérdések, mintha osztódással szaporodnának, igazából napról-napra többen vannak.

Ezért nagyon fontos, hogy találj egy felkészült könyvelőt, akit bármikor bombázhatsz a kérdésekkel, aki mindig melletted áll, fogja a kezed, és akitől soha nem „ciki” kérdezni, nincs hülye kérdés, mindenre egyforma türelemmel és szakértelemmel válaszol!
Aki mindig kedves, segítőkész, együtt érző, ugyanakkor naprakész szakértő is!

Nem, az ilyen könyvelő nem csak az álmaidban létezik:)

Az elmúlt években nagyon sok kezdő (és haladó) vállalkozó fordult hozzám kérdéseivel. Sokaknak volt/van saját könyvelőjük, de ő túl elfoglalt, vagy nem elég türelmes ahhoz, hogy egyszerű kérdésekkel foglalkozzon.

Így született meg az online, Viber-es kérdezz-felelek ötlete, egy virtuális konzultáció, ahol fél-egy órán keresztül csak egyetlen ügyféllel foglalkozom, 100%-ig rá koncentrálva minden kérdésére válaszolok.
Tényleg mindre!

A beszélgetés célja, hogy ezeket a kérdéseket naprakész válaszokra cseréljük:)
A konzultáción elhangzottak mindig megfelelnek a hatályos jogszabályoknak, naprakész információk, nincsenek benne „okosba”-jellegű megoldások és mindig egyszerűen, egyértelműen, közérthetően fogalmazom meg őket, hiszen a kérdezők általában nem könyvelők.

A szolgáltatás a régi, de az oldalam megújult, úgyhogy ha kérdések vannak a fejedben, ne habozz, kattints ide a válaszokért!