Ügyfeleink mondták

Kisvári János http://autoalkatreszek.com

“2004 óta dolgozunk együtt Erikával, kisebb-nagyobb vállalkozásaimban.

Minden esetben megbízhatóan, pontosan és rugalmasan végezte el a könyvelési dolgainkat, és megfelelő tanácsokat is adott.

Csak javasolni tudom, hogy vele könyveltessetek, mert nem csak egy jó szakembert, hanem egy jó embert is kaptok a személyében. 🙂 “

Baranyiné Nyári Zsuzsanna http://sikeresjovo.hu

“Milyen egy jó könyvelő? Olyan, mint egy jó nőgyógyász :).

Mindkettő kiválasztásánál fontos, hogy szakmáját profin tudja, de ami a választásnál nekem legalább ilyen fontos volt, az a BIZALOM.

Számomra a jó könyvelő : megbízható, precíz, pontos, törvényeket betartva az én érdekeimet nézi :), olyan, akire mindig számíthatok, 100 %-ban rábízhatom cégem képviselését. Az sem árt, ha jó kedvű, pozitív beállítottságú és nem a számok világába besavanyodott ember.

No, nekem ilyen könyvelőm van, akiben emberileg és szakmailag is megbízhatok!!

Ha te is szeretsz nyugodtan aludni tudván,hogy céged pénzügyeinél minden rendben van, akkor Ökrös Erika cégét ajánlom :)!”

 

Nagy Krisztina http://palyamarketing.hu

“Miért Erikát választottam?

Tanulva a saját korábbi hibámból, a második könyvelőmet, Erikát nem „csak úgy“, hanem ajánlások alapján kerestem meg. Annyit tudtam róla, hogy rengeteg kisvállalkozóval dolgozik és online vállalkozásokat is látott már közelről.
Ez alapján persze még akármilyen könyvelő lehetett volna…

…a személyes találkozó azonban meggyőzött róla, hogy Erika az én emberem.

Minden kérdésemre válaszolt (érthetően, bla-bal nélkül) és semmit nem rejtett a véka alá. Felhívta a figyelmemet minden tudnivalóra és buktatóra, ami a vállalkozás pénzügyi részével jár. Még azokra is, amik nekem amúgy eszembe sem jutottak volna.

Már az első találkozáskor elmondta, hogy ha őt választom, akkor bizony először egy adag papírmunka jön a szerződésekkel, meghatalmazásokkal, hogy mindketten biztonságban legyünk jogilag és pénzügyileg egyaránt.

Nagy terhet vesz le a vállamról azzal, hogy ő képvisel engem a hatóságok felé, és nem nekem kell rohangálnom felfedezni a hivatalokat, amiket ő már kívül-belül ismer, és mindig tudja, hogy mivel hová kell fordulni.

Ha biztonságban akarod tudni a vállalkozásod pénz- és adóügyeit, akkor Erika lesz a Te választásod is :)”

Illésné Lehoczki Mónika http://merlegkepestanoncok.hu http://merlegkepestanoda.hu/taniroda/

“Erika nagyon felkészült, naprakész tudással rendelkezik. Ezért is választottam Taniroda képzésemre oktatónak. Nem bántam meg. Még nem sikerült a hallgatóimnak megfogni őt egy kérdéssel sem.

Örülök, hogy mellette döntöttem, mert jól esik a tanfolyam végén azt olvasni, hogy “Erika profi, és nagy tudással rendelkezik, s minden kérdésünkre tudta a választ.” :)”

Tolmácsi Ági http:///tengerecki.hu

“Erika működése már akkor felkeltette a figyelmemet, amikor a facebookon mindenki hozzászólására szinte azonnal válaszolt.

Munkakapcsolat kialakítása nélkül is válaszolt e-mailben feltett kérdéseimre.

Nem volt nehéz elnyernie a bizalmam. Megnéztem a honlapját, s akkor már tudtam, ha egyszer könyvelőt váltok, ő lesz a választásom.

Ettől kezdve már tudatosan figyeltem minden írását, cikkét. Amikor váltásra került a sor, nem volt kérdés, hogy kit válasszak.

Erika megvalósította azt a régi vágyam, melyet egy könyvelőtől várok. Tud és akar is választ adni a kérdéseimre. Soha nem érzem, hogy a terhére lennék.”