Rólunk

 

 

Ökrös Erika vagyok, regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó. (egyébként közgazdász, idegenforgalmi menedszer, és külkereskedelmi ügyintéző is, szóval láttam már ezt-azt 🙂 )

IMGP6232_R

1995 óta élek vállalkozóként, és segítem a vállalkozók munkáját. Volt rá megkeresés, hogy álljak át a túloldalra (NAV, lánykori nevén APEH), de az nem én lennék.
Amiben kiemelkedő tapasztalatunk van:
– kisvállalkozások könyvelése
ezen belül is: tanácsadók, szolgáltatók, kereskedők, online webáruházak, online szolgáltatók, kisboltok, gyártó cégek, export-import kereskedelmi tevékenységek
– cégformák: egyéni vállalkozó, egyéni cég, BT, KFT
– visszamenőleges zűrös könyvelések rendbe tétele (igen, “szarpucolás” is van, bonyolult, többször elrontott könyveléseket is helyre hozunk)
– adóhatóság előtti szakmai képviselet (rutinosan járunk a szokásos adóellenőrzésekre, és hozzuk el a “nemleges” jegyzőkönyveket 🙂 )
– adóbevallások készítése (lassan ipari mennyiséget gyártottunk már le az évek alatt)
– részletfizetési, átvezetési és méltányossági kérelmek készítése
– banki hitelekhez, pályázatokhoz kért adatok szolgáltatása, adatlapok kitöltése, külön “szeretjük” a takarékszövetkezetek 10 évre előre kért terveit, ugyan a jósnő okj-t még nem leltük fel, de tudjuk teljesíteni a kérést 🙂
– adótanácsadás: személyesen, vagy skype-on
– egyéni vállalkozás alapítása online (2013 óta ez a leggyorsabb és hatékonyabb módja az indulásnak, főleg a 2017-es keretemelés óta, a KATA-s egyéni vállalkozások gombamód szaporodnak, és kezdenek megerősödve sikeressé válni)

Célunk, hogy segítségünkkel a vállalkozások a saját tevékenységükre koncentrálhassanak, és a könyvelés-adótanácsadás ennek a háttértámogatását nyújtsa.

Igyekszünk az ügyfeleinknek maximálisan kihasználni az adótörvények adta lehetőségeket, és tanácsokat adni a napi működésük tekintetében is.

A kisvállalkozások eredményessége a vállalkozó családjának életminőségét jelentősen befolyásolja. Mi is gyermekeket nevelünk, így pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy a cég biztonsága (nyereség, szabályok maximális betartása stb.) mennyire fontos elvárás.

FONTOS: Ha nem Gyömrőn található a céged, ne csüggedj! Havonta megyünk a könyvelési anyagért személyesen Budapesten és Pest megyében. De az ország bármely részéről szívesen fogadunk, hiszen távkönyveléssel bárhonnan az ügyfelünk lehetsz.

Csapatunk tagjait és elérhetőségeit itt találod:

Szakmai vezető

Ökrös Erika: közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő, regisztrált adótanácsadó
elérhető: 20-5486458,  erika.konyveles@gmail.com

Operatív ügyek:

Ökrös István: napi operatív irányítás (könyvelés miatt ne hívd, nem az ő területe)
elérhető: 06-20-248-7505
 

Ügyvezető

Foltán Jánosné – Marika: regisztrált mérlegképes könyvelő

 

 

Tigre Blanco Bt